top of page

K3

kindershows

Marthe, Hanne en Klaasje zijn nog maar sinds november 2015 K3, maar schrijven nu al geschiedenis. Voor de finale van K3 Zoekt K3 stemmen maar liefst 4.000.000 mensen af op VTM en SBS. In november startten ze een tournee langs de grootste Vlaamse en Nederlandse steden samen met Karen, Kristel en Josje. De teller staat eind januari in de buurt van 400.000 bezoekers. De show is dan al de succesvolste Studio 100-productie ooit. Omwille van de ongeziene vraag naar tickets wordt de tournee verlengd tot 8 mei 2016.

Het album 10.000 Luchtballonnen haalt 5x platina in Vlaanderen en platina in Nederland louter op basis van de voorinschrijvingen alleen al. Al snel worden er meer dan 240.000 exemplaren van verkocht. Ook de single haalt de hoogste plaats in alle Vlaamse hitparades.

K3 neemt meteen enkele televisieprogramma’s ‘Dit is K3’, ‘Welkom bij K3’ en ‘Wij zijn K3’ op. Begin 2016 spreken de meisjes de stemmen in van de animatiereeks “De avonturen van K3”.

De meisjes winnen in december hun eerste awards: een Gouden Loftrompet op het Gala van het Vlaamse Lied en een Gouden Flip voor beste binnenlandse groep. Op het Gala van de Gouden K’s wint K3 maar liefst 2 awards: die van band en hype van het jaar.

Tijdens de zomer zullen ze overal in Vlaanderen en Nederland te zien zijn op diverse festivals. Daarmee staan ze garant voor 30 minuten luidkeels meezingen met en dansen op hun allernieuwste hits en bekende K3-klassiekers.

© & ® Studio 100

bottom of page