top of page

Reginald en de 

BosBeesten

artiesten

Reginald & De BosBeesten

 

Reginald & De BosBeesten spelen energieke popmuziek voor kinderen van 3 tot pakweg 9 jaar. Met hun mix van uiteenlopende stijlen (reggae, punk, rock, dance, ...) zorgen Reginald & De BosBeesten voor een dansbaar feestje voor de kids én hun ouders. De teksten gaan over herkenbare situaties en zijn uit het leven gegrepen, door de occasionele knipoog kunnen ook ouders meegenieten.

In de liveshow nemen kleurrijke frontfiguren Jaouad Alloul (The Voice 2013) en Amanda Kovac - ondersteund door een 4-koppige band met gitaar, toetsen, bas en drum - de kinderen mee op een reisje doorheen een feestelijke dag, in het thema "Verjaardag". Na 50 minuten worden ze moe maar voldaan achtergelaten in de veilige armen van papa of mama.

Steven De Peuter (Fester Fester - ‘Niks mis met mij’, iemand?), tekstschrijver en songleverancier, heeft Reginald in het leven geroepen om af te rekenen met de demonen uit zijn rijpe leven (maar kinderlijke geest) en om eindelijk zijn opleiding als psycholoog te gebruiken waarvoor ze was bedoeld. Volwassenen hebben wel eens de neiging de problemen waar kinderen in hun ingewikkelde leven mee worstelen te minimaliseren of bagatelliseren. Net dat wil Reginald niet doen, integendeel: deze problemen dienen ernstig-maar-niet-hopeloos te worden genomen en, waar mogelijk, creatief worden opgelost. Met probleemoplossende focus. In dat opzicht kan je Reginald & De BosBeesten dus een therapeutische popgroep noemen. Stel je voor!

 

bottom of page