top of page

The Crazy Discoshow

met Crazy DJ en Ymke

kindershows

The Crazy Discoshow for Kids is een unieke familieshow waar dansen en zingen centraal staan. Met Crazy Deejay haalt u een rasentertainer in huis. Hij is als het ware de deugeniet tijdens de show! Maar hij laat de kids zonder verpozen dansen als géén ander door zijn enthousiasme!

Ymke is de zangeres van de show. Meer dan 80% van de nummers zingt zij live. Van Samson & Gert tot Mega Mindy. Van K3 tot Gangnam Style. Van Burno Mars tot Enrique Timberlake! Een schitterende playlist voor kids leggen we u voor.

Ymke is bij velen nog gekend als finaliste in 2010 bij Junior Eurosong. Haar nummer “Vive la fête” eindige verdienstelijk bij de laatste 3 in de finale. Als middenste zus van “Sisters Only” heeft zij haar zangkwaliteiten al meer dan bewezen. Niet enkel zingen kan ze als de beste maar ook dansen is haar “da-da”. Hier wordt ze ondersteund door een uiterst professionele danseres tijdens de show.

Kortom, met The Crazy Discoshow for Kids haalt u een op en top professionele show in huis voor familiefeesten, bedrijfsfeesten, dorpsfeesten en festivals! Daar waar kids de allergrootsten dienen te zijn is The Crazy Discoshow for Kids op zijn best!

Zingen, dansen, springen en leuke kadootjes zijn de rode draad doorheen deze show.

The Crazy Discoshow viert volgend jaar zijn 15 jarig bestaan!

Dat gaan we natuurlijk niet ongemerkt laten voorbij gaan.

Een nieuwe show met heel veel “live” gevoel!

Met Crazy Deejay, Ymke (zingt 80% live) en 2 danseressen. 

Dit aan verrassende voorwaarden.

Informeer nu naar onze tarieven en uitgebreide info!

bottom of page